Ons aanbod

Dit jaar kunnen we helaas geen paasontbijt organiseren, maar bieden we heerlijke aperopakketten aan waarvan je, geheel volgens de heersende coronamaatregelen, thuis op je terras of in je tuin kan genieten. Je kan tombolalotjes kopen (2 euro per stuk), een pakket aperitiefhapjes voor één kind (5 euro), een pakket voor twee volwassenen (15 euro) en witte en rode wijn, champagne, cava en gin (15 euro per fles).

De trekking van de tombola vindt plaats op 10 mei en de winnaars komen op de website. Hou dat dus goed in het oog.

Bestellen

Bestellen van de pakketten, de flessen en de tombolalotjes kan tot 28 april. Daarna gaan we voor jullie aan de slag om alles in orde te maken. Bestellen is eenvoudig: duid het aantal aan en voeg ze toe aan je winkelwagentje. Van zodra je alles hebt geselecteerd, ga je naar het mandje en kan je afrekenen. Na de bestelling krijg je nog de bevestiging in je mailbox van wat je hebt besteld.

Afhalen

Door corona is het enkel mogelijk je bestelling te komen afhalen. Je krijgt een bevestiging in je mailbox wat je hebt besteld. Na je bestelling maken we alles voor je klaar. Je kan je bestelling komen afhalen op 8 mei in de school, tussen 13u. en 17u. Je kan bij je bestelling een tijdsslot aangeven wanneer je kan langskomen. Op die manier spreiden we het aantal mensen op onze school dat zijn bestelling komt afhalen.